Chat with us
Поръчайте
Tesla Saver ECO
в следващите 20 минути и се възползвайте от най-специалната оферта!
ВНИМАНИЕ: Поръчките са ограничени, заради увеличените ежедневни продажби. Днес, , за сега имаме продукта НА СКЛАД и го пращаме в рамките на 24 часа. Побързайте и поръчайте СЕГА!
Използвайте електрическите устройства, както преди, НО ВИНАГИ ЗАПЛАТЕТЕ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО!*
УСЕЩАНЕ! Най-простият начин за пестене на електроенергия
Плащайте до 50% по-малко сметки за електроенергия *
Удължаване на живота на домашните уреди *
Намалете консумацията на енергия напълно законно *
Лесен и безопасен за употреба
5 156 домакинства в България намалиха разхода на електроенергия и намалиха наполовина сметките си за електричество С Tesla Saver ECO вече можете и законно намалява консумацията на енергия до 50%. * Пoръчай веднага!
София ,

Сензационните новини - законни спестявания по текущи сметки вече са възможни!

Стига вече от  прекалено много сметки за електроенергия и плащания, повече отколкото харчите. Известно е, че дистрибуторите на електроенергия губят хора и постоянно увеличават сметките за електроенергия! За щастие, новото решение за енергоспестяване оптимизира потреблението на електроенергия, стабилизира ел. напрежение и подобрява качеството на захранване на уредите. Всичко това се отразява върху намаляването на потреблението на електроенергия в дома, апартамент или бизнес пространство. Сега можете да намалите сметките си за електроенергия с до 50% по лесен и лесен начин!*

Спри да плащаш за ток, отколкото изразходваш – с Tesla Saver ECO пакет ще започнеш да пестиш ел. енергия и пари от момента, в който започнеш да ползваш пакета!

Да, и аз искам да започна да спася днес. Изпратете ми моя Tesla Saver ECO веднага!

Tesla Saver ECO - Вашето решение за значителни спестявания!

Tesla Saver ECO се основава на новаторска, революционна технология за икономия на енергия, предназначена да намали разходите за енергия на апартамент, дом или офис сграда с до 50%. *

Tesla Saver ECO ще осигури максимално икономия на енергия във вашето домакинство и значително ще намали сметката ви за електроенергия, но и ще удължи живота на домашните ви уреди!

Списъкът с ползите от Tesla Saver ECO пакет не спира дотук! Това иновативно решение привлече вниманието и се превърна в ХИТ тема през този сезон. Едно просто, безопасно и правно решение спестява електричество и увеличава домашния Ви бюджет и в крайна сметка е:

НАЛИЧЕН НА НАШИЯ ПАЗАР!

Вече не трябва да се притеснявате за постоянното увеличение на електроенергията!

Представяме ви: революционния пакет за енергоспестяване, който ощастливи хиляди семейства и им помогна да спестят пари, намалявайки месечните им сметки!

Да, и аз искам да намаля сметките за електроенергия този месец. Изпратете ми моя Tesla Saver ECO веднага!

Как може да похарчите два пъти повече електричество?

Множество мрежови смущения са често срещани. Те възпрепятстват балансирания поток на електроенергия във всички домакински уреди. Ролята на устройството Tesla Saver ECO е да действа като филтър за шума и шума в мрежата и да подобрява неговите свойства, за да пести електричество на всяко устройство, свързано с вашия дом или офис.

Tesla Saver ECO не пречи на работата на измервателния уред  по никакъв начин, нито по погрешка. Всъщност тя работи за подобряване на качеството на доставената електроенергия, оптимизиране на нейното разпределение, премахване на смущенията и удължаване на живота на уреда. * Това спестява много електроенергия и по този начин намалява месечните сметки.*

Вашите спестявания с Tesla Saver ECO

Намалява потреблението на електроенергия и сумите по сметките за електроенергия. С Tesla Saver ECO ще имате до 50% по-малко сметки за електроенергия в зависимост от вида на използваните от вас електрически уреди. *

Освен това, това ще удължи живота на домашните ви уреди - което означава допълнителни спестявания за закупуване на нови уреди!

Предимства на Tesla Saver ECO

Това универсално енергоспестяващо решение има безброй предимства, а това са само някои от тях:

Области на приложение на Tesla Saver ECO

Tesla Saver ECO придоби голяма популярност в света. Всеки, който го използва, съобщи за значителни икономии от сметките за електроенергия.
Подходящ е за:

 • Апартаменти и къщи
 • сервизни помещения
 • Фитнес центъри и салони за красота
 • Магазини
 • Кафенета, ресторанти, хотели
 • Автомобилни сервизи

Защо Tesla Saver ECO е най-важният избор?

Tesla Saver ECO е уникален високотехнологичен и качествен продукт. Пакетът има необходимите сертификати. Много продукти на европейския пазар се опитват да имитират Tesla Saver ECO неуспешно. Вярвай само на оригинала.

Tesla Saver ECO работи на всички устройства, които причиняват смущения в мрежата. Това спестява електроенергия от климатика, хладилниците, пералните машини, прахосмукачките, телевизорите, компютрите, флуоресцентното осветление, съдомиялните машини, фризерите, офис оборудването. *

Предимства на Tesla Saver ECO пакет:

Експертите потвърдиха, че пести значително електроенергия

Радослав Митев, електротехник

"В повечето домакинства хладилникът е вторият най-голям консуматор на електроенергия, почти 15% от тока отиват за този уред. И сами може да спестите електроенергия от много други уреди, като ги изключвате, но това не важи за хладилника. При това, ако знаете как процедират доставчиците на електроенергия и колко взимат, ви е ясно, че плащате много повече, отколкото трябва. Затова е важно да контролирате потреблението на ток сами. Сметката е проста – едно средностатистическо домакинство харчи годишно около 800-1000 лева за електроенергия. Едни спестявания от 20-30% определено ще се отразят на портфейла ви. Казвам ви го от опит."

Дай ми моята Tesla Saver ECO точно сега!

Не чакай токът да поскъпне, защото до тогава наличните Tesla Saver ECO пакети ще се разграбят! Поръчай сега!

Tesla Saver ECO ще Ви помогне:

❱❱ Спестете до 50% от сметките за електричество *

❱❱ Удължете живота на домакинските уреди *

❱❱ Намалете потреблението на енергия напълно законно *

❱❱Едноставно и безопасно

Дали Tesla Saver ECO правилният избор за пестене на енергия?

Ако все още имате съмнения - тези интересни факти ще ви помогнат да решите!

Метод Положително Негативно
Изключете уреда и наблюдавайте консумацията на енергия
Може да допринесе за намаляване на сметката ви за електроенергия. Може да развие усещане за устойчивост. Трудно и не винаги ефективни. Изисква някои освобождавания.
Tesla Saver ECO
Благодарение на модерната технология тя подобрява качеството на доставената енергия и оптимизира потреблението си. С него можете да спестите до 50% от сметките за електроенергия. * Няма.

Как се използва Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO ти дава възможност да спестиш до 50% от парите, които даваш за ток.* Оптимизира потреблението на електроенергия, стабилизирайки ел. напрежение. По този начин се пестят и електроенергия и пари.

1.

Имате ли вихрушка от големи сметки за електричество? Не знаете какво да изключите от домашните си уреди, защото имате нужда от тях през цялото време?

2.

Започни да пестиш от сметките за ток веднага с Tesla Saver ECO – лесно и по законен начин.

3.

Месечните сметки за ток ще бъдат до 50% по-ниски, отколкото преди употребата на Tesla Saver ECO пакет.*


Да, просто искам да спестя пари за фактуриране на електроенергия. Изпратете ми моя Tesla Saver ECO веднага!

Все повече домакинства намаляват потреблението на електроенергия. Виж какво споделят те относно спестяванията си:

"Разликата е забележима"

"Много се изненадах, когато видях колко лесно се пести ток. Винаги съм си мислил, че пестенето на електроенергия, за което толкова се говори, е незначително и незабележимо. Едва сега разбирам, колко съм грешал. Разликата се чувства и при едни спестени 20%, а само си представете ако спестите още повече?"*

Иван, 34, маркетингов агент, Велико Търново

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Не искам да ме ограбват повече"

"Токът наистина е прекалено скъп! С всеки изминал ден става все по-скъп и по-скъп. Сякаш не е достатъчно, ами и доставчиците на електроенергия ни лъжат. Проследих колко ток консумирам и се оказа, че плащам много повече отколкото изразходвам. Време е да сложим край на това!"*

Мария, 40, търговец, Поморие

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Спестих и си купих телефон :)"

"Уверих се, че не е нужно да правя драстични промени, за да пестя над 30% от ел. енергия. Може и да не изглежда като да е много, но на мен тези спестявания ми позволиха да си купя телефона, който исках. Впрочем, защо да хвърлям парите си на вятъра и да ги давам на енергото?!"*

Живко, 27, сервитьор, Добрич

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

"Сега работниците ми получават бонус"

"Токът беше една от най-големите ставки в списъка ми с разходите. Истински товар, особено за малка фирма като моята. За щастие имам страхотни работници, които ми помогнаха да намалим разходите. И като се има предвид, че спестих по тяхна идея, реших, че е честно да им дам спестеното. Затова на края на годината получават бонус. По-добре да отиде при тях, вместо при алчните доставчици на електроенергия."*

Спас, 61, предприемач, Търговище

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

Коментари на нашите клиенти:

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

126 коментара Add a comment
 • Калина Бонева
  По настояване на съпруга ми един месец пробвахме да икономисаме от тока... и подейства, макар че не вярвах. Сега всеки ден трябва да слушам прословутата фраза "казах ли ти?" ;)
  Reply   · 11 · Like   ·
 • Димитър Косев
  Ограбват ни от всички страни, на където и да се обърнеш, всичко поскъпва!!!
  Reply   · 11 · Like   ·
 • Нели Сомова
  Пробваме да се спасим като изключваме бойлера, телевизора – ако никой не гледа, а лампите светят само в стаята, в която всички стоим. Изпразнихме фризера и сложихме всичко в хладилника... търпим толкова лишения, защото всеки лев ни трябва
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Таня Спасова
  Може доста да се спести и с много по-малки промени, не са нужни толкова ограничения
  Reply   · 7 · Like   ·
 • Нина Николова
  Чух, че токът ще поскъпне още повече :/
  Reply   · 5 · Like   ·
 • Яна Алексиева
  То и така плащаме повече, отколкото ползваме, а като поскъпне токът още повече не знам как хората ще свързват двата края. Освен да минем на свещи?!
  Reply   · 5 · Like   ·
 • Милен Стойнев
  @Яна нашенците са изобретателни, ще намерят начин да спестят ;)
  Reply   · 1 · Like   ·
  • Николай Гоцев
   Сега поне има начини да спестиш, само дето нашенците не вярват на нищо и на никого
   Reply   · 1 · Like   ·
 • Дончо Асенов
  Абе може да намалиш потреблението и с до 50%, само ако знаеш как
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Силвия Петрова
  На мен ми е достатъчно да пестя 20% :D :D :D
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Огла Антонова
  Миналият месец получих сметка за 91 лв :O шок!!!
  Reply   · 1 · Like   ·
 • Лидия Динева
  В нас нонстоп са включени всички възможни ел. уреди, но въпреки това сметката ми е мнооого по-малка от твоята xDD
  Reply   · 1 · Like   ·

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

НАД 5000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ В БЪЛГАРИЯ МИНАЛАТА ГОДИНА!

Проверете дали можете да намалите сметките си за електроенергия с до 75% с Tesla Saver ECO:

Изненадана ли сте от тази сума
размерът на сметката за електроенергия?
FAQ – Често Задавани Въпроси:
Как работи Tesla Saver ECO?
Tesla Saver ECO пакет е лесен за употреба. Благодарение на съвременните технологии устройството премахва реактивния компонент от електрическата мрежа и по този начин намалява натоварването ѝ, а като последствие и намалява потреблението на енергия. Програмата предлага съвети, които помагат да се намали потреблението на ел. енергия в апартамента, къщата или офиса. С този пакет ще пестиш ток от климатика, хладилника, пералнята, прахосмукачката, телевизора, компютъра, флуоресцентното осветление, съдомиялната, фризера, офис оборудването и др. Поръчай Tesla Saver ECO днес и започни да пестиш максимално от сметката за ток още утре!
Колко мога да спестя от сметките за електроенергия?
С Tesla Saver ECO, спестяванията на сметката Ви за електроенергия могат да се повишат до 50%. Когато получиш сметката си за ток, ще видиш колко голяма роля играе този пакет за домакинството ти. Купете Tesla Saver ECO и намалете сметките си за електроенергия до 50%! *
Могат ли всички да използват Tesla Saver ECO?
Да, Tesla Saver ECO може да се използва от всички, защото е безвредно и безопасно за използване. Трябва само да следваш упътванията, намиращи се в опаковката. Tesla Saver ECO също има друга важна роля - тя засяга чистотата на планетата! По-ниското потребление на енергия означава по-зелена и по-чиста планета. Поръчайте Tesla Saver ECO и дайте своя принос за чиста планета!
Какво ще стане, ако не спестя сметките за електричество?
Производителят е 100% сигурен, че всеки, който използва Tesla Saver ECO, може да спести на сметката за електроенергия. В резултат на това всички клиенти получават 44-дневна гаранция за възстановявания при неудовлетвореност. Всички, които не са доволни от ефекта на Tesla Saver ECO пакет могат да го върнат, като получат пълната сума от покупката. Тъй като  не губиш нищо, ако го купите, съветваме Ви да го поръчате незабавно и да започнете да пестите днес!
Кога мога да очаквам доставката?
Tesla Saver ECO ще ви доставим на вашия дом 2-3 дни след поръчка. Затова побързайте с поръчката за да започнете да спестявате пари за сметките си за електроенергия възможно най-скоро. Поръчайте Tesla Saver ECO и вече сте запазили тази сметка за този месец! *
Сега имаш възможност да намалиш консумацията на електроенергията с до 50%! Възползвай се от възможността и вземи енергоспестяващо устройство + книга с лесни съвети за още по-големи спестявания!
Освен енергоспестяването Tesla Saver ECO пакет има и още една много важна роля – той повлиява на чистотата на планетата! По-малката консумация на енергия значи по-зелена и чиста планета. ❜
Специална промоция - 155.8 лв - 77.90 лв - Активирай КУПОН
Офертата изтича:

Специална гаранция: Ако не намалите сметката си за електроенергия през първия месец, моля, уведомете ни и ние ще ви възстанови цялата сума на покупката. Няма въпроси и условия.

П.С.Не забравяй, че Tesla Saver ECO е лесен за ползване в апартамента, къщата или офиса. Още след първия месец на употреба ще видите спестявания от 50% на сметките си за енергия.*

П.П.С. Препоръчваме ви да го поръчате незабавно на цена за действие, тъй като тя ще бъде продадена на пълна цена утре. 98% от нашите клиенти успяха значително да намалят сметките си за електроенергия. Ето защо е важно да поръчате веднага и по най-лесния начин да спестите до 50% върху повечето продукти на почти всички домакинства - сметки за електроенергия. * Тъй като със спестявате Tesla Saver ECO за първия месец, ние ви съветваме да го поръчате сега!*
44-дневна гаранция
Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
ще ви върнем парите.
Доставка
Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
100% Безопасна покупка
Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!


Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Къде да изпратим
Вашата поръчка?
Име
Фамилия
Адрес
Hомер
Пощ. код
Град
Телефон
Имейл
Продукт
Коментар
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 155.8 -50% 77.90 лв + пощенски разходи
2 x - 265.80 -50% 132.90 лв + пощенски разходи
3 x - 343.80 -50% 171.90 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка
Кликнете тук и получете своя Tesla Saver ECO, с който ще получите до 50% по-малко сметки за електроенергия!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, имейл: raya.dimov@netsales.club. Продукт: Tesla Saver ECO
x

Не сте сигурни, че Tesla Saver ECO е най-подходящия продукт за вас?

Моля изчакайте,
изпращаме информация!
Благодарим Ви за запитването.
Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


Затвори прозореца

Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с Tesla Saver ECO.